Om Hans Friberg Byggkonsult AB

Om oss

Hans Friberg Byggkonsult är en väletablerad aktör inom byggbranschen med säte i Jönköping. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner samt företag i hela Jönköpings län och vi tar oss an både stora och små uppdrag. Inom vår verksamhet har vi primärt specialiserat oss på bygg och projektledning där vi ofta anlitas som kontrollansvarig på olika typer av byggen. Det är med andra ord vi som garanterar att projektet löper på som planerat och att allt står färdigt i tid. Ibland beskriver vi oss som en nödvändig bro mellan byggherre och entreprenör där vi ser till att all kommunikation sköts på rätt sätt. En certifierad byggpartner du inte vill vara utan när projektet drar igång!

Mångårig erfarenhet

En av våra starka sidor är framför allt vår gedigna erfarenhet från projektledning och kontrollansvar inom bygg. Genom åren har vi utfört mångtaliga projekt åt både stora och små kunder där vi alltid levererat kvalitet. Våra skickliga medarbetare besitter expertis inom lagstiftning och byggregler, vilket garanterar att vi som team är en stark samarbetspartner.

Som företag inom projektledning och bygg har vi alltså många år på nacken, vilket innebär trygghet för våra kunder. Du kan lita på en kontrollansvarig som inte bara är en mellanhand utan även en engagerad och pålitlig samarbetspartner. Vi är experter på reglementen och direktiv för alla slags byggprojekt och det inkluderar även nybyggnation. Hög kompetens, förstklassig service och kvalitet är tydliga ledord i vår verksamhet och riktlinjer för våra medarbetare.

Anpassade resurser

Vi är en byggkonsult som kan erbjuda en fulländad service till både stora och små kunder. Våra medarbetare har stor vana från allt från klassisk projektledning av byggen till entreprenadbesiktning av olika slag. Från vår sida sörjer vi alltid för att hitta en skräddarsydd lösning och ett upplägg som uppfyller kundens förväntningar.

Idag räknar vi med en välfylld kundportfölj och av dessa är många återkommande kunder som återkommande blivit nöjda med oss som samarbetspartner. Vi finns till för alla kunder och engagerar oss fullt ut i varje enskilt uppdrag. Utifrån dina önskemål och behov ser vi till att planera projektet med anpassade resurser som säkerställer ett smidigt utförande. Självklart får du offert på vårt förslag så att du slipper oroa dig för plötsliga kostnader. Transparens är A och O när vi tar oss an uppdrag inom projektledning, entreprenadbesiktning eller som kontrollansvarig!