Projektledning

Projektledning

Med rätt projektledning är du garanterad ett lyckat och korrekt utfört byggprojekt oavsett om det rör sig om nybyggnation eller tillbyggnad av fastighet. På Hans Friberg byggkonsult besitter vi en fördjupad kunskap inom projektledning i byggbranschen. Vi hjälper kunder inom både offentlig och privat sektor där vi erbjuder kvalitet och säkerhet på alla plan. Våra tjänster omfattas av rätt kompetens inom specifika områden och vi erbjuder dig en genomgående trygg service.

Anlita projektledning

En av de främsta anledningarna till att kunder anlitar Hans Friberg byggkonsult för diverse byggprojekt är den trygghet vi förmedlar samt uppfyller. Det vill säga säkerheten om att det kommande projektet blir korrekt genomfört på alla plan. Rätt kompetens till olika moment som garanterar att det inte kommer att dyka upp framtida olägenheter som skapar problem. Vi för alltid en nära dialog med våra kunder för att säkerställa en fungerande kommunikation och undvika missförstånd.

Våra tjänster inom projektledning innebär att bygget följer en noga framtagen plan där olika typer av kontroller sker på löpande basis. Vi arbetar alltid med utgångspunkt i olika potentiella situationer där vi på varierade sätt hittar rätt lösning för just ditt projekt. Alla tänkbara bygg- eller konstruktionsfel utesluts med hjälp av vår expertis inom projektledning redan i en tidig fas och du är garanterad ett tryggt byggprojekt. Vi är helt enkelt alltid ett steg före, vilket inte minst är kostnadseffektivt för dig som kund.

Nöjda kunder

För oss som byggkonsult inom projektledning är det av stor vikt att erbjuda en kundvänlig och professionell service. Vi månar om ett trevligt bemötande där alla våra kunder känner sig välkomna och framför allt trygga från första stund. Det här är något alla våra medarbetare brinner för och det sitter i vår ryggmärg att garantera dig kvalitet genom hela ditt projekt med oss.

Vi är idag en flitigt anlitad projektledare inom bygg i hela Jönköpings län och vi sitter på ett brett kontaktnät inom de flesta områden. Något som är viktigt för dig som kund eftersom även den biten är en garanti i sig där vi alltid har rätt lösning för olika behov. Vår kundportfölj består som tidigare nämnts av både stora och små kunder inom olika sektorer. Återkommande kunder är numer vår melodi och vi jobbar hårt för att erbjuda kundservice av högsta grad.

Våra tjänster inom projektledning innebär att bygget följer en noga framtagen plan där olika typer av kontroller sker på löpande basis. Vi arbetar alltid med utgångspunkt i olika potentiella situationer där vi på varierade sätt hittar rätt lösning för just ditt projekt. Alla tänkbara bygg- eller konstruktionsfel utesluts med hjälp av vår expertis inom projektledning redan i en tidig fas och du är garanterad ett tryggt byggprojekt. 

Hör av dig till oss

Vill du veta mer om projektledning eller någon annan specifik tjänst som erbjuds av Hans Friberg byggkonsult? Ta då vänligen kontakt med mig så berättar jag mer. Du kan även begära offert och få ett detaljerat prisförslag att utgå från. Alla våra priser är transparenta från start och du behöver inte oroa dig för plötsliga kostnader under projektets gång. Vi försöker alltid i så hög grad som möjligt att anpassa samt skräddarsy upplägg för att i bästa mån uppfylla dina behov. För oss betyder varje kund, liten som stor, lika mycket och vårt team engagerar sig 100 % i varje enskilt uppdrag!